-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sıfır Bir “Bir Zamanlar Adana’da” 4. Sezon

ads
ads

Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” 4. Sezon Yakında!

Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

İnternet dizileri arasında ayrı bir yeri olan sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" zamanımızda en çok izlenen dizilerin arasında yer almaktadır. Geçtiğimiz aylarda 3. sezonu ile final yapan sıfır bir yeni sezonu ile yani 4. sezonu ile tekrar ekranlara gelecek. Tabi sadece BluTV'de



Fenomen dizi Adana'nın Hürriyet mahallesinde gerçekleşen illegal yollara karşı başlatılan mücaleyi konu edinmektedir. Bir grup genç bu hayatın içinden olan gerçeğe en yakın olayları konu edinerek mücadelelerini sürdürmektedir. Sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" konusu için ve BluTv'de nasıl izleneceğine dair geniş bilgi verdik bunun için aşağıdaki linkte tıklayın. 


Merakla beklenen dizi 4. sezonu ile tekrar izleyici ile buluşacak. Birçok insanın izlediği hatta milyonların soluksuz izlediği gerçekçi ve en fazla merak edilen  İnternet dizisi olan sıfır bir çok yakında seyirci ile buluşacak. Yeni bir video ile izleyiciye müjde veren BluTv çok yakında sıfır bir bir zamanlar Adana'da dizi ile ekranlarda olacak. 

Sıfır Bir  “Bir Zamanlar Adana’da” 4. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Elimize kesin ve net bilgi henüz ulaşmadığından net bir tarih veremiyoruz ancak sevindirecek haber olarak ortalama bir kaç ay içerisinde başlaması bekleniyor. Artık yavaş yavaş havalarında ısınması nedeni ile yeni çekimlerin başlayacağını düşünüyoruz. Gerekli mecralardan net haber gelince konumuzda buna yer vereceğiz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.