-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Labdonun Absolite Kaya Gülü Absolute Yağı

ads
ads

Labdonun Absolite Kaya Gülü Absolute Yağı Natürel Koku

Kaya Gülü Yağı  Hakkında  Detaylı  Bilgi.

Kaya  gülü, kaya gülü  yağı,  parfüm,  parümör,  parfümler,  parfüm notaları,   kaya  gülü  yağı, saklı    notalar,  parfüm  notaları,  natürel  notalar,   kaya  gülü nedir?

Labdonum absolute   Kaya  Gülü Nedir?


Kaya gülü : Adından da anlaşıldığı  bu  yağ nadir bulunan ve  Kaya gülünden  elde edilen ve çok yoğun kıvamda  olan aynı zamanda koyu reçinedir. Absolite yahut  buhar distile denilen şekilde elde edilen reçine kokusuna  verilen isimdir. Yani  bu  yağ  natürel ve  zahmetli  emekler  sonucunda  elde edilmektedir.  Genel olarak çoğunlukla da oryantal sınıfında olan parfümlerde kullanılmaktadır .Balzamik  olarak kokan  ve tatlılığı ön plana da çıkara, kösele derisininin  rahiyasını hissettiren derimsi notanın yer aldığı gayet  farklı  nüanslar ile  kişiyi  mest eder, ambergrise alternatif olarak da kullanılır. Ambergis  ise  balina  amberi olarak bildiğimiz  amber  yağıdır.  Ve amber ise çok az bulunan ve en değerli kokulardan biridir. Parfüm yapımında  dip yani  taban nota olarak kullanılmaktadır. Bunun sebebi  ise  kalıcı ve  en  uygun kısım olduğu için ve misk, oud "öd  ağacı", vanilya, kahve vb. notalarla birlikte harmanlanarak çok iyi birliktelik ile iyi uyum  sağlanır.  Ortaya çok güzel bir  parfüm  çıkabildiği  gii kaya  gülü yağı  sadece parfümlerde nota olara kullanılsada  tek başına  da  kullanılabilir. 

Labdonun Absolite Kaya Gülü Absolute Yağı


Bu  tür  natürel kokular kişinin zevkine  göre  kullanılma şekli  değişebilir.  Genel olarak  parfüm  tasarımcısı deilseniz  ve  notalama  yapmayı bilmeyen biri iseniz gereken şekilde bunu ayarlama yapma imkanınız zor  olur ve  tüm natürel esansları bozabilir yani  ortaya  güzel bir koku çıkarayım derken istenmeyen  kötü çıkabilir. Bu yüzden öncelikle azar azar deneme  yanılma  yöntemi  ile  notalama yapabilirsiniz yahut bizlere  danışabilirsiniz.  Elimizden geldiğince yardımcı  oluruz.  Saygılar..


Menşei : doğu UK!!!!!

Specific özellleri : macun kıvamında  olup  koyu kahverengi siyah tonlara  benzer...

Natürel kokular  her biri  şifa  vesilidir.  Allah'ın izni izni ile. Ancak natürel kokulara aşina olmayanlar  ilk  başlarda  belki  alışmakta zorluk çekselerde bir kaç  koklamada kokunun kalite  ve  rahiyasını ruhuna sindirindirikten sonra  natürel kokuların  değerini çok daha iyi anlarlar.

Not:  bu   koku  macun  kıvamında  olduğu için bir ml dahi bir kişiye çok uzun süre  gider.  Bir iğne ucu kadar  bileğinize ve her hangi bir yerinize  sürüp  bunu  yaydığınızda hem kalıcı hem  yeterli olacaktır. Bu şekilde kullanıma bağlı olarak en az 6 ay  bir kullanıcıya  gider.  Mesela gül  yağı çok  yoğun  ancak   sıvı fakat  sürüldüğü zaman  10   dk  en az  5 dk  içinde cilt bunu emer  ve kalıcı  olmaz  bunun nedeni gül  yağının  hakiki olması ve şifa vesile  olması nedeni  ile zate cildin bunu emerek direk kana karışması hatta yaz aylarında terlediğinizde zaman içinde terinizle  birlikte  gül  yağı  kokusu çıkar.  Gül yağı kokusu iF ailesi olarak belirtmek gerekirki   bize göre kokuların anası ve en güzelidir fakat insanlar natürel  kokuların  kalıcı olmasını bekler..

Bu görüş yanlış.  3- 5  liralık sentetik  esanslar bir  hatta  2gün dahi  ciltte  kalabilr.  elbsiede  1 ay kalan  sentetik esanslar var.  Natürel kokuların hepsi  saatlerce  kalmasını  beklemeyin. Bazıları hariç. Mesela meşe yosunu cilltte baya kalır natüreldir.  Oud yağı kalır. Amber kalır  vb.  Gül yağı kalmaz direk  kana karışır. Bu yüzdendir  ki gül  sürüldüğü  zaman  kokusu ile insanı mest eder  ve hep  o kokuyu koklamak istersiniz gülün  bu  hali nazlı  olarak  gelir.  Eser  geçer, aratır kendini  gülün  güzelliği belkide  bundandır ki bülbül güle  aşık, gül ile ilgili o kadar  şiirler var ki   bir mısra   yazalım  sağlıcakla kalın. 

"En güzel güller en çabuk solarlar."

Natürel  - Doğal   ve     istediğiniz herhangi bir esans  koku  istekleriniz için bana  ulaşabilirsiniz. iletisim@ibrahimfirat.net  ibo.firat@gmail.com  Tlf: Whatsapp:  0531  289 87 39  (İbrahim   Fırat "ANA İLETİŞİM" )     0 537 686 89 19 (Kasım  Fırat ) 0 543 887 81 80 (Galib Çakmak)

Esanslar Natürel Yağlar hakkındaki Yazılarımızı Aşağıdaki Bağlantılardan Okuyabilirsiniz.



Meşe Yosunu: https://www.ibrahimfirat.net/2020/01/esans-mese-yosunu-nedir.html

Bulgar Gülü https://www.ibrahimfirat.net/2019/10/bulgar-gulu-hakkinda-detayli-bilgi.html

GülYağı  Hakkında: https://www.ibrahimfirat.net/2019/12/gul-yagi-gercek-mi.html

Gül Yağı: https://www.ibrahimfirat.net/2019/09/gul-yag-saf-gul-yag.html

Naturel Gül yağı Nasıl Anlaşılır: https://www.ibrahimfirat.net/2017/07/saf-gul-yagi-nasil-anlasilir.html

Misk: https://www.ibrahimfirat.net/2018/01/misk-nedir-ve-faydalari-hakkinda.html

Amber: https://www.ibrahimfirat.net/2018/10/amber-nedir-ve-faydalari-hakkinda-genis-bilgi.html

Lavanta yağı: https://www.ibrahimfirat.net/2019/09/lavanta-yagi-hakkinda-bilmeniz-gerekenler.html

Öd - Oud : https://www.ibrahimfirat.net/2017/01/ud-oud-esans.html

Naturel Gurme Kokular: https://www.ibrahimfirat.net/2019/10/gurme-kokular-1-sinif-kalite.html

KABE ESANSI https://www.ibrahimfirat.net/2019/12/kabe-kokusu-ozel-esans.html

Michelia champaca https://www.ibrahimfirat.net/2020/02/champaca-michelia-champaca-nedir.html

ejder kanı ağacı: https://www.ibrahimfirat.net/2020/02/dracaena-cinnabari-agac-ejder-kan-agac.html

Vanilya Yağı: https://www.ibrahimfirat.net/2020/02/vanilya-orkidesi-vanilya-yag.html

Makam-ı İbrahim: https://www.ibrahimfirat.net/2020/02/makam-ibrahim-esans-hakiki.html

Hindistan Co2 Distile Yağı: https://www.ibrahimfirat.net/2020/04/naturel-hindistan-co2-distile-yag.html

Kaya Gülü: https://www.ibrahimfirat.net/2020/04/labdonun-absolite-kaya-gulu-absolute-yag.html



Arama Motolarından Bazı Aramalar:

esans,misk,amber,ambergis,champaça,manolya,en iyi çiçek,dünyanın en iyi kokusu,parfüm,oud,sandal,trend,iF,ejderkanı,yağlar,tibet,moğol,koku,parfümler,ibrahimfirat,kokuyorum,parfüm hobisi,parfüm inceleme,meşe kokusu,erkek parfüm forum,lavanta bayan parfümleri,şakayık koku,şekerli parfüm,vanilya kokulu parfüm,hanımeli kokulu parfüm,beyaz misk kokusu kullananlar,misk kokulu,musk parfümler,şipre koku ne demek,gül,  gül  yağı, ısparta

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.