-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Nazar Boncuğunun Zararları

ads
ads
Kısaca burada nazar boncuğunun zararını anlatalım: Nazar boncuğu aslında bizim geleneğimizde yok ama kimler tarafından insanlara nazar değmemesi için öğütlendiyse bugüne kadar insanlar hep nazar boncuğu sayesinde nazarın değmeyeceğini düşünür. Aslında nazar boncuğu hiçbir halta yaramaz. Nazardan korumaz. Ve batıl bir inançtır. İslam'da yeri yoktur.

Nazardan korumak için Felak ve Nas surelerinin okunması gerekir.

Konumuza dönelim. Cinleri en çok çağıran nazar boncuklarıdır. Nazar boncuğu 1000 veya 2000 km uzaklıktaki cinleri nazar boncuğunun olduğu yere çağırabilir ve saniye bile sürmez. Çünkü cinler çok hızlıdır.

Nazar Boncuğunun Zararları

                      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.