-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Müslüman Cinlerin Sevinci

ads
ads
Bilindiği gibi Allah (c.c.) insanları ve cinleri ibadet etsinler diye yarattı. Bu yüzden cinlerden de Müslüman olan Kafir olanlar var. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) Müslüman cinlerinde Peygamberidir.

Şeytan bilinenin aksine Melek değildir. Sadece lanetlenmeden önce meleklerin hocası seviyesinde çok bilgili dumansız bir ateşten yaratılmış cindir. Zaten bazı ayetlerde geçer. Ve Allah-u Teala Hz. Ademe secde edin denildiğinde İblis hariç tüm melekler secde etmişlerdi. İblis ben topraktan yaratılana secde etmem, ben ateşten yaratıldım daha üstünüm demesi zaten, İblisin melek değil cinlerden olduğu aşikardır. Ayrıca melekler nurdan yaratılmışlardır. Erkekliği, dişiliği yoktur ve en önemli nokta ise asla ve asla emirlere riayet ederler. Karşı çıkmazlar. Burada görülüyor ki iblis melek değil, emre itaat etmemiştir. Cinler çok uzun yaşarlar. Ama cinlerden olan fakat farklı bir nesille iblisin çocukları olan şeytanlar kıyamete kadar ölmezler.

Konumuzu uzattık farkında olmadan. Asıl meselemize geçelim: Müslüman cinler, insanlar besmele (Bismillahirrahmennirrahim) dedikleri zaman gülümser ve insanlar sarılırlarmış. Ancak bu kesin ve net değildir. Sadece rivayetten ibaret.

Müslüman Cinlerin Sevinci

                      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.